T. +31 (0)88 – 5004 305
E. nils.reerink@davidslaw.nl

Nils Reerink

PARTNER

Nils Reerink (partner) is sinds 1996 werkzaam als advocaat en sinds 2012 verbonden aan Davids Advocaten.

Nils studeerde aan de Rijks Universiteit Groningen (1996) in de afstudeerrichting Nederlands recht (Privaatrecht). Het laatste deel van zijn studie volgde hij aan de Kingston University in Canada. Na zijn studie begon hij bij Willems Advocaten om zich, via Wiersma Mendel Prakke Advocaten, Holland Van Gijzen en De Metz Advocaten, als partner aan te sluiten bij Davids Advocaten. Momenteel is Nils met name actief op het gebied van het algemeen Ondernemingsrecht en het Insolventierecht en wordt zeer regelmatig tot curator benoemd door de rechtbank.

Nils is lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) en Insol International en heeft zowel de Grotius opleiding Insolventierecht (INSOLAD) en Financiële Economie voor Curatoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam succesvol afgerond.

Rechtsgebiedenregister (art. 35 b lid 1 Regeling op de Advocatuur)
Nils Reerink heeft in het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht de advocaat om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Binnen deze rechtsgebieden richt Nils Reerink zich voornamelijk op onderstaande deelrechtsgebieden:
– Financiering & Zekerheden
– (Her)structureringen
– Debt Recovery
Commerciële Contracten
– Bestuurdersaansprakelijkheid
– Corporate litigation
– Beslag & executie