T. +31 (0)88 – 5004 308
E. joris.boddaert@davidslaw.nl

Joris Boddaert

PARTNER

Joris Boddaert (partner) is sinds 2008 werkzaam als advocaat en werkt sinds 2014 bij Davids Advocaten.

Voor zich bij Davids Advocaten aan te sluiten heeft Joris zes jaar ervaring opgedaan als advocaat bij Clifford Chance en Spigt Litigators. Joris is bedreven in het ondernemingsrecht, civiele procedures en insolventierecht. Hij staat veelvuldig buitenlandse cliënten bij in het uitwinnen van hun rechten hier in Nederland en het beschermen van hun zakelijke belangen. Hij heeft een passie voor het procesrecht, houdt van snel schakelen en adviseert met kennis van zaken. Joris treedt tevens op als curator in faillissementen uitgesproken door de rechtbank.

Joris heeft de Grotius/INSOLAD Opleiding Insolventierecht met succes afgerond. Op dit moment is hij Aspirant lid van Insolad en lid van de Vereniging Corporate Litigation.

Rechtsgebiedenregister (art. 35 b lid 1 Regeling op de Advocatuur)
Joris Boddaert heeft in het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht de advocaat om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Binnen deze rechtsgebieden richt Joris Boddaert zich voornamelijk op onderstaande deelrechtsgebieden:
– Financiering & Zekerheden
– Bestuurdersaansprakelijkheid
– Corporate litigation
– Beslag & executie