Career Opportunities

Davids Advocaten, formed in 2005, is a niche firm specialised in Business law and Insolvency law.  We have a wealth of experience in assisting companies in problematic financial/legal situations. We also act as appointed Bankruptcy Trustee in insolvencies and suspensions of payments ordered by the court. The law practice of Davids Advocaten also deals with Business law matters in the broad general context.

(Dutch version)

Ter versterking van onze Amsterdamse vestiging zoeken we een talentvolle en enthousiaste

GEVORDERD ADVOCAAT STAGIAIR INSOLVENTIERECHT/ONDERNEMINGSRECHT

met minimaal 2 jaar ervaring die als curator kan worden benoemd. Je treedt zelfstandig op als curator en werkt mee in de faillissementen van je kantoorgenoten. Daarnaast word je intensief betrokken bij de advisering van onze cliënten. We begeleiden je in alle facetten van de insolventie-, advies- en procespraktijk in een klein en gespecialiseerd team met plezier in het vak en een goede werk/privé balans.

Voor een nadere toelichting kun je contact opnemen met Nils Reerink via 088 – 500 4305 of nils.reerink@davidslaw.nl.


Davids Advocaten heeft ook regelmatig een stageplek beschikbaar voor

STUDENT STAGIAIRES

die in hun master fase zitten. Lijkt het je leuk om gedurende twee maanden bij een kleiner kantoor ervaring op te doen en heb je interesse in het ondernemings- en/of insolventierecht? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar Laurie van Leeuwen (laurie.vanleeuwen@davidslaw.nl) of bel 088-500 4302.

 

Questions?
For information please contact Nils Reerink (088 5004 305 or nils.reerink@davidslaw.nl).